Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omhändertagen





Jag lapade hennes underliv
Som katten sin mjölk
Hennes klitoris fyllde min mun
Likt en svullen frukt
Hon låg bakåtlutad på trappen
Njöt av känslan
Att bli helt omhändertagen




Fri vers av Tess74
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-11 22:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Och ja är helt tagen ... !
2013-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Mmm. Sensuellt njutbart.
2013-07-12

  Angel of love
Du är en underbar poet!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74