Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst fan gör det ont






Det gör ont
Långt långt där inne
Det börjar komma närmare nu
Vill gräva sig ut
In i mitt hjärta
Ta över mina sinnen

Släppa lös
Tårarna
Är inget jag klarar
För då kanske jag aldrig slutar




Fri vers av Tess74
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-12 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Vill gräva sig ut
In i mitt hjärta"
Mycket, mycket bra!
2013-07-13

  Angel of love
Men de måste ut, man bryter ihop annars!!
Igenkännande text!
2013-07-12

    Jim Friberg VIP
Det är det som är det läskiga med att låta sig själv känna känslor, slutar dem?
2013-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekssorg? Känns i så fall igen. Man försöker bita ihop.
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74