Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hud




Ser du min hud
Den är mjuk
Doftande
Väntar på dina händer
Kom och smek mig
Känn hur jag vibrerar
Under dina fingertoppar
Ber om mer
Hårdare
Min hud vill ha dig




Fri vers av Tess74
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-12 20:22



Bookmark and Share


  Mike
fint och samtidigt spännande.
2013-07-12

    Dan Myrbeck
Man ser ju på bilderna och ....
2013-07-12

  Quasimodo
En tunn och hud till längtan och lust!
2013-07-12

    ej medlem längre
Vibrerande strängar
2013-07-12

  Angel of love
Erotiskt vackert!
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74