Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parfymen jag köpte

Jag hade köpt samma parfym som i reklamen. Den enda parfymen som har kvar en aktiv kärna och som kapslar in vad skit som helst. Jag andades in doften, gned in hela mig med den.

När jag väl tagit på mig de dyrbara dropparna ska jag enligt reklamen plötsligt stå där i lång aftonklänning och med en väldig snygg karl vid min sida! Men inget hände!




Fri vers av Connie
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie