Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt




Jag såg dig inte
Där du dök upp
Vid min sida
Plötsligt var du bara där
Har du kommit för att stanna
Eller lånar jag dig bara?




Fri vers av Tess74
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-13 12:57



Bookmark and Share


  Angel of love
Fin <3
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74