Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tecken på liv




Förtvivlat slet hon upp hans kropp
Letade efter något
Ett tecken på liv
Men djupt där inne
Var det bara mörkt
Hjärtat var utslitet
Kvar fanns bara ett hål
Hon vände sig sakta om
Gick från honom
Med sorg i själen




Fri vers av Tess74
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-13 13:22



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Jättebra skrivet..utan hjärtat är kroppen värdelös!
2013-07-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Gripande och sorgligt!
2013-07-13

    ej medlem längre
Brutal tragik
2013-07-13

  Angel of love
Griper tag ordentligt...
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74