Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skinny little bitch






Din smala fitta
Jag hatar dig
När du går förbi mig
I min hjärna
Skrattar åt
Min spegelbild
Kan du inte bara kräkas
Upp din jävla mat
Och lämna oss andra ifred
Jag orkar inte ha dig i mig




Fri vers av Tess74
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-13 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är rätt! Ge henne vd hon tål. I dig hör hon inte hemma.
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74