Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smisk





Med en van hand lät han hennes stjärt bli röd
Hon andades häftigt varje gång hans stora hand träffade

Det sved och hettade ordentligt

För varje slag blev hon våtare
Vred sig i plågande upphetsning

Alldeles för nära orgasmen sa han med brysk stämma
Nu går du in på rummet och stannar där
Våga inte röra dig själv för då straffar jag dig

Med alla känslorna i kroppen
Lade hon sig på sängen utan att röra sig själv

Aldrig hade hon varit så upphetsad




Fri vers av Tess74
Läst 338 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-13 20:23



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
Erotiskt! <3
2023-09-16

  Tomas Karlsson VIP
Härligt!
2018-02-11

    ej medlem längre
Word!!!
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74