Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dont touch her heart








I skogen
På en sten
Landade en älva
Hon var vit som snö
Med vingar av guld
Vackrare än alla andra älvor
I solen lade hon sig
För att dö
Hennes hjärta hade slagit sitt sista slag
Någon hade rört vid det




Fri vers av Tess74
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-13 20:31



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Ååååh. Underbar!
2013-07-16

  Angel of love
Åh underbar!!
2013-07-13

    ej medlem längre
Fan, vilket mästerverk!!!!!!!!

Bokmärkes med häftig entusiasm
2013-07-13

    ej medlem längre
Så bra. En saga om den verklighet vi lever i- där närheten skrämmer så. Gillar mycket.
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74