Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskans hus





I Ondskans hus finns ingen glädje
Där går barnen med böjda huvuden
Ryggar för ljuset utanför

Innanför dörrarna i Ondskans hus
Lever djävulen i frosseri
Skalar skinnet av den som ler

I Ondskans hus är du välkommen
Men kliver du in självmant
Kommer du aldrig att lämna dess plats igen




Fri vers av Tess74
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-14 11:07



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
som en trailer till en skräckfilm!!!
2014-11-29

  Lars Hedlin
Like it a lot ;)
2013-07-15

  Carina Bendix
Läskigt..
2013-07-14

    ej medlem längre
Hu, vad otäckt...du skriver bra.
2013-07-14

  Angel of love
Du är grym...
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74