Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odjuret




Odjuret
Inom oss

Lever i alla

Se till att inte föda honom
Då dör ditt hjärta




Fri vers av Tess74
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-14 11:23



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
acceptera odjuret, men låt den inte härja för vilt, så försvinner den måntro.. I Think.
2014-11-29

  Lars Hedlin
Yes true!
2013-07-15

  Carina Bendix
Ja, det är helt sant! Bra skrivet!
2013-07-14

  Angel of love
Så sant...
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74