Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakan av lack





På lakan av röd lack
Lade du ner mig
Likt en gudinna
Smorde in mig med olja
Lekte med min kropp
Tog bort all tid
Gick vilse på mig
Lämnade inte en bit obemärkt






Fri vers av Tess74
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-14 14:46



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Låter mysigt..;)
2013-07-14

    ej medlem längre
Läcker vision
2013-07-14

    ej medlem längre
Jävligt heta rader ; )
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74