Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha min säng





Jag vill ha min säng
Den som knarrar
Ger mig ryggvärk
Som är alldeles för liten

Jag vill ha mitt ego
Det ibland ensamma
Men ofta fyllt av liv
Som är mitt eget

Jag vill ha mig själv
Inte den jag är nu
Den som har skapats
Av kaos och sorg

Jag vill ha min säng...




Fri vers av Tess74
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-14 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74