Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One step




Ett steg



Det är allt som behövs



Jag tar det snart
Går över vägen
Som ligger tom framför mig



Ett steg



Det är allt som behövs





Fri vers av Tess74
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-14 23:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vemods vackert
2013-07-15

  Carina Bendix
Ibland kan det vara ett litet steg som behövs, men åt rätt håll..bra skrivet!
2013-07-15

  Angel of love
Sorgligt vacker.
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74