Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vill jag vandra min egen väg





När du stryker med din hand
Över min kind
Vill jag bara gråta av smärtan
Den som rör sig i min hjärterot

Jag vill inte att du ska beröra mig mer
Vi har tagit ett för långt kliv
Bort från varandra

Kommer aldrig hitta hem igen
Nu vill jag vandra min egen väg

Hur ska jag få dig att förstå
När ord inte räcker till

Jag älskar dig inte mer




Fri vers av Tess74
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-15 20:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan djup och lite smärtsam
2013-07-16

  Angel of love
Känner smärta i mig.
2013-07-16

  Rise Little One
Känslor finns kvar men de är inte starkare än insikt...
2013-07-15

  Carina Bendix
Otroligt stark text, särskilt sista raden förstås.
2013-07-15

  Elina Vacker
Tragik i relationens slutskede. Gillar formen, där allt inlindat slutligen landar i konstaterandet : jag älskar dig inte mer.

Elina
2013-07-15

    ej medlem längre
stark text!
2013-07-15

    ej medlem längre
en stark text som rör om..
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74