Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ingen plats som havet..


Havskärlek




Havet bor i mig

Det brusar där inne
Vågorna svallar
Jag vet det
Har sett det själv
Med mina ögon

I själen kan jag höra
Hur snäckorna brusar
Viskar till mig
Att havet aldrig kommer lämna mig




Fri vers av Tess74
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-15 23:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
havsgudinnan
2013-07-17

  Lars Hedlin
Underbara havet! Ska till Skärgården nästa vecka..kram
2013-07-16

    ej medlem längre
fin..
2013-07-16

  Carina Bendix
Havet är vackert, djupt och spännande. Påminner lite om dig..;)
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74