Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min framtid





Drömmarna jag har
Om livet

Dom blandas upp
Med en rädsla
För det okända

Men jag vet
Att om jag sätter på mig mina vingar
Så kan jag flyga vart jag vill




Fri vers av Tess74
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-16 10:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, och ja hjälper dej gärna!
2013-07-16

  Carina Bendix
Jag förstår hur du känner..hur dåligt man än har det så kan det faktiskt bli ännu dåligare om man har otur. Men det kan också bli bättre, så man måste våga chansa.
2013-07-16

  Lars Hedlin
Bra att få vara fri och att få vara den man vill ,)
2013-07-16

    ej medlem längre
suveränt bra skrivet..
2013-07-16

  Stefan Albrektsson
Mycket fint! Dina tre strofer påminner mig om ett bibelord från Paulus: "Nu består tron, hoppet och kärleken, dessa tre, men störst av dem är kärleken". Schyssta puckar!!
2013-07-16

    ej medlem längre
Fly away,
do not stay,
where life is
but a pain
2013-07-16

  Angel of love
Åh alldeles underbar ! Bokmärker
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74