Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag




Med dig
behöver jag inga teorier

våra luftskepp
går på luft

det vi gör
är de vi är.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-16 18:31



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
skönt när det får vara så
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP