Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varmt o skönt!!


O sole mio!!

Tänk vad denna värme gör med oss !!
Känner mig som en albatross!

Ligger o pyser hela dagen lång!
Vill inget göra men skulle behöva ta
stora steg med språng ...så kroppen vaknar till liv.

Alla tentakler säger: Ta ett sjumila kliv ...

Nu känner du vibraton från magen börja strömma genom
kroppens alla nervtrådar tills du finner en härlig känsla

inombords.

Lusten vaknar till liv och tar dig till ett palats av blommor
som gör dig yr av glädje!

Ge dig hän och njut av denna atmosfär av grönska,

nu lever jag som en gudinna i mitt eget rike.

Härligt att leva och bli ompysslad av dina nära o

kära!!

Le och njut för fulla muggar!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-16 18:58



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Helt fantastiskt underbar, bravo!
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP