Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 juli (haiku)





Den halva månen
betraktar trastens hyllning
till solens nedgång





























Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-16 22:01



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Snyggt - och väldigt vackert!
2013-08-06

  Sunlight
fullträff!
härligt perspektiv i denna haiku
2013-08-03

  Anita Westin
Om den här tycker jag mycket! Bokmärker.
2013-07-30

  Minkki VIP
snyggt!
2013-07-20

  Gunnel Eriksson VIP
Fin haiku! Även jag lade märke till
den halva månen men jag fick inte
till det. Du fick det sannerligen!

2013-07-19

  Ingela Svenson VIP
Åh, det är vackert!
2013-07-19

  Eva Langrath VIP
Fin sommarstämning
2013-07-17

  Lena Själsöga Keijser

vacker

en juvel
2013-07-17

  walborg
Kul bild
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP