Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt?




Jag vet att det är galet
Vi

Men ändå
Så jävla rätt

Jag vet att det kommer kännas
Jag vet att det blir längtan
Jag vet att det blir skönt
Jag vet att det blir smärta

Så galet

Men ändå
Så jävla rätt




Fri vers av Tess74
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-16 22:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka känslor inom!
2013-07-18

    ej medlem längre
Balans, balans - man vill ju känna och ha allt.
2013-07-17

  Stefan Albrektsson
Schysst driv i texten - jag gillar repetitionerna i mittstrofen. Texten som sådan talar ju för sig själv! Gott!
2013-07-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
så rätt det kan bli
2013-07-17

  Carina Bendix
Ibland kan det kännas precis så.
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74