Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket ursprung

Har du sett? 

Mörker

 

Inte jag heller..

 

Men om du tittar riktigt noga så

Ljusstrimma

 

Va vad det jag sa!

Skogsvrå

Fint eller hur?

 

Naket

 

 

 

Ur ljuset föds vi tack o lov ovetandes

Ovetandes naket sinne

Naket vackra milda kroppar

Sinne för humor lust vilja

Till mörkret går dom

Medvetandes illa sinnat

Illa människor medvetet trasar sönder

Andra männinskors öppna sinne

 

Jag har tur. Jag är berikad av människor goda

öppna sinnen

varma skratt

och

milslånga kärlekstankar

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-07-17

 

 

 




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-17 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande!!!!!
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall