Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Scener ur ditt liv

biografen visade scener
ur ditt liv

gav mening åt

alla som smugit i kulisserna
blev tydliga för dig
du bad om mer popcorn
utan salt

i såriga hjärtan
läcker blodet
rinner ur såren
som rännilar i ett höstregn
samlas i pölar
öar av vatten
i en ocean av sand och jord
du satt helt stilla
tyst
trollbunden av berättelsen

alla scener ur ditt liv
såg du för första gången
när projektorn slocknade
ställde du dig först i biljettkön
för att få uppleva livet
på nytt





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-17 14:24



Bookmark and Share


    Yeahsper
Väldigt bra, älskar sista stycket.
2023-08-31

  Marianne Räf
Rolig aforism att likna någons
levnad vid en bioföreställning.
Små ljusbilder passerar förbi i
Samtidens dunkel. ;) Bra!
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP