Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fire walk with me







Jag behöver inget vatten för elden som närmar sig





Jag vill inte släcka den




Fri vers av Tess74
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-18 12:31



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Jättebra text trots få ord! Jag kan se flammorna i dina ögon!
2013-07-18

  Lars Hedlin
Keep on going! ;)
2013-07-18

    ej medlem längre
less is more!...bra
2013-07-18

  Magnus 7.0
Väldigt mycket sagt med så få bokstäver! Gillar!
2013-07-18

    ej medlem längre
The owls are not what they seem *ler*
2013-07-18

  Angel of love
Åh på få ord får du med den underbara känslan.
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74