Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss älska (2013)


Låt oss pinas och kivas
men aldrig mer än så
du är min humla
och jag din gadd

vi bråkar nakna
oskyddade och nära
där du är jag
jag är du, alltid..




Fri vers av Järnkatten
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-18 15:54



Bookmark and Share


  Blåsippan
Så underbart!
2013-07-18

  M.A.J.R
Mycket fint skrivet! Denna sparar jag.
Applåder till dig poet broder!
2013-07-18

    ADI Nehlin
berörande
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten