Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika kär som för fyra år sedan


Min underbara man

Kärleken

den äkta

har jag funnit hos dig

Inte visste jag

innan

hur fint det kunde bli

Älskade

du vackra

du har väckt den hos mig

först nu

kan jag i mig själv vara fri




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-18 17:02



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
En fantastisk känsla (sista raden) , jag skildrade det en gång såhär " jag känner mig hel (som människa). Gillar verkligen!!
2013-10-10

  aol
underbar hyllning till din man,
2013-07-18

    ej medlem längre
underbart vackert om kärleken till sin livskamrat..
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt