Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda mina känslor





Jag skulle vilja skära av nervbanorna

Dom som går i mitt hjärta

Ta en nål

Pressa den inåt

Tills den stora biten därinne försvinner



Ställer till alldeles för mycket oreda

I mitt liv

Snälla

Lobotomera mitt hjärta




Fri vers av Tess74
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-18 17:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med Carina...kram
2013-07-19

  Carina Bendix
Neeej! Stopp! Gör inte det!!
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74