Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt liv

 

 

det är så skönt att du har ett eget liv

 

nudda varandra

genom luften

det kan man

men inte röra

inte längta

 

 

beröra

känna

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2013-07-18 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP