Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en nattviol

Jag famnar mörkret
försiktigt och sökande

plockar essensen
ur de djupaste tankarna

stora frågor ropar
från de svarta skuggorna


Vad vet jag
om livet och döden


Som ljusa blommor lyser
i natten
skimrande som pärlemor
i svalkan
efter en dag i gassande sol


eller vindens läkande händer
efter en tid med ihållande regn

Vad vet jag

men jag känner det




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-18 21:00



Bookmark and Share


  Nina.H
Härlig känsla genom hela
texten.. frågor utan svar
men ändå infinner sig något
förtröstande.. kanske är
det just det som är svaret..
Den här spar jag för framtiden!
2013-08-06

  anits VIP
Underbart skaldat
2013-07-19

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2013-07-19

  Angel of love
Ljuvlig.
2013-07-18

    ej medlem längre
den är jättefin..
2013-07-18

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP