Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vrå





I mig bor en stor osäkerhet
Vid minsta fel backar jag och ser fel i mig
Kliver in i en vrå där jag stannar

Hatar den vrån
Den luktar unket och gammalt
Men ändå så bekant




Fri vers av Tess74
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-19 00:02



Bookmark and Share


  Rise Little One
Igenkännande...
2013-07-22

  Lars Hedlin
Känns mycket väl igen...........
2013-07-19

  Carina Bendix
Känns igen..
2013-07-19

    ej medlem längre
Nobody puts Baby in a corner!
Kram om
2013-07-19

  Angel of love
Åh så igenkännande!
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74