Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmersläp (2013)


När du stryker min manke
när du stryker min länd
när jag känner din vikt
i rygg vi blir tillsammans

du lärde mig att dra stock
lite kämpigt i början
men med tiden kom jag
att älska även stocken..

du gav mig..




Fri vers av Järnkatten
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-19 14:05



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Mmm... stock...
Nä, förlåt...
Seriöst, en riktigt fin dikt
som ger perspektiv
och upphov till nya tankebanor
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten