Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SARGAD

Så ser jag dej

du lilla fjäril

med din sargade

vinge

 

Söker en blomma

som ger dej stöd

Ser en liten gul

men tänker den

stor och röd

 

Vi är så lika

du och jag

ändå

 

Jag är trasig

inuti

du

utanpå

 

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-19 19:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint och berörande!
2013-07-20

  Eva Helene VIP
Ömsint, berörande vackert i sitt vemod.
2013-07-20

  ULJO
Sargad är vår värld men vi lever ändå i kärlek till varandra. Fint poetat
2013-07-20

  Mona Nordkvist VIP
Vi tycks alla på nåt sätt vara trasiga.
Berörs.
2013-07-19

  Angel of love
Berörande vacker.
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP