Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pieni ylistys


heikko hetki

 

nimistä huolimatta

ja miten päin hyvänsä

sä tiedät et se on susta

se voima

joka kantaa mua

 

 

 ja ylpeys lankesi tammikanelin jalkojen juureen

 

poimiakseen opin siemeniä




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-19 23:38



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Tosi hieno loppu!!
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP