Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sväljer





Jag sväljer ner dig med alkohol
Du smeker min mun som sammet
Släcker törsten några sekunder
Men när du vänder dig bort
Vill jag bara ha mer

Jag sväljer ner dig med allt jag förmår
Du känns så skön inom mig
Släcker elden som rör sig där inne
Men när du går ifrån mig
Vill jag bara döda dig




Fri vers av Tess74
Läst 324 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-07-20 16:06



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du är erotiska poesin mästare! Utan att använda könsord får du läsaren att använda sin fantasi.
2013-09-15

  Lars Hedlin
Starkt och rått i livfulhet!
2013-07-21

  Carina Bendix
Stark! Såklart man blir ledsen om den man älskar går ifrån en. Men döda? Nej, det ska man inte. ;) Men förstår känslan!
2013-07-20

  Angel of love
Vacker och känslofull.
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74