Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära





Du är där

Jag är här




Så jävla långt borta




Längtar efter den dagen du är så nära
Som ingen annan någonsin varit förut




Fri vers av Tess74
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-20 17:06



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du kanske inte heller är nära?
2013-09-29

    ej medlem längre
"nära
Som ingen annan någonsin varit förut"
Känslighet.
2013-07-22

  Lars Hedlin
Känsla och längtan ......
2013-07-21

  Fredrik Klang
Ärligt och rakt på sak i all sin enkelhet. Tack!!
2013-07-21

  Carina Bendix
Herregud vilken bra text! Säger ju allt, precis vad jag känner! Skrev en text igår (som jag inte publicerade) med exakt likadana två första rader. Jag fick rysningar när jag läste denna text! Den bokmärker jag!
2013-07-20

  Stefan Albrektsson
Naket, längtansfullt - inga omskrivningar eller omvägar. Rakt på och ärligt.
2013-07-20

  Angel of love
Längtansfullt och fyllt med kärlek.
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74