Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

val

Jag väljer att våga
där andra väljer att dra
Jag väljer att fråga
det där man inte ska

Jag väljer att brinna
där andra väljer en glöd
Jag väljer att vinna
fast det blir min död

Jag väljer att välja
Där andra väntar på val
Jag vägrar att svälja
feghet, lögner och förtal




Fri vers av O W R
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-03-04 21:26



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Tajt. Jag gillar den här mer än den andra, jag är en fet slickepinne (sucker) för tajt trots.

Och för andemeningen ... *morr* På´rom bara.
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R