Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbla budskap

Jag är två
delad itu

Förnuft och känsla
Ensam och dubbel

Ja, jag förlåter!
Vi kan leka vänner
glömma att vi känner
Låta allt som varit vara
på varsin sida om ditt köksbord

Du gör mig så delad
mitt itu
när du mättar mig
med dubbla budskap

Men jag köper dem alla
och säljer sanningen
till bättre behövande

Dom säger nog
\"hon vet inte bättre\"

Men det gör jag visst!




Fri vers av O W R
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-03-23 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R