Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sursång

Och nu så vill jag sjunga att livet suger pung.
och det skall inte va så för jag är ganska ung.
Och pengar har jag inga, precis som det ska va.
och därför vill jag döda csn idag.
Och tvättid har jag ingen, och kaffet smakar lut.
och därför vill jag skrika, jag ger mig, jag är slut!




Så gör man om en barnvisa till en vuxenvisa.




Fri vers av O W R
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-03-13 22:37



Bookmark and Share


  Ensamma mamman
Hahaha!!! Ja ja ja ja!! Precis så är det, med CSN och allt! Herregud, det är bara att börja sjunga vuxenvisor när allt känns pissigt, då kanske man kan dra på munnen lite!! =) Helkul!
2006-03-14

  Sanningsägaren VIP
Och jag sjöng och blev ännu gladare!
Så jävla skönt å va vuxen ibland!
Klockren!
Mer!
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R