Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finsk film

Jag fick en gång frågan:
\"Vad är specifikt finskt med finsk film?\"

Mitt svar blev som följer:
\"Kön, sprit och döden.\"



Mitt liv är en finsk film...




Fri vers av O W R
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-03-20 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R