Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld till roten...


...låter bättre än rotfyllning eller hur?




Fri vers av O W R
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-03-13 22:30



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Hm... Ja?


*garv*
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R