Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här

Du är där.
Jag är här.
Här, där man egentligen är.

Ö-vik är
Ett ställe där
Man kanske är.

Fast man borde vara här
Där jag är.

Jag förstår
Att det är så här
När man är.

Det är så gött
Att bara vara
Lite där
Du är.




Fri vers av O W R
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-03-04 21:30



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
... Jag skäms... Jag får inte 5 myror ur huvudet när jag läser den här....

Den sista strofen hamnar dock bland det finaste jag läst. Enkelt. Rakt på sak. Och naket.
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R