Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse



Bättre med egen besvikelse
Orsakad av andra
Än
Annans besvikelse
Orsakad av dig




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-21 10:16



Bookmark and Share


  aol
så sant,
2013-07-22

  walborg
Det är absolut så för mig också
2013-07-22

  Carina Bendix
Ja, det är helt rätt! ;)
2013-07-21

  Madeleine Richter
Så sant
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP