Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvind för mitt sinne



jag föll åter ner på din bröstkorg
bakom
detta bultande hjärta

som ville komma in
släppas in

igen drömmen som en
saga verklighet

återkommande
känsla av

sann kärlek i sommaren


aldrig tar den slut, den kärleken
den vänder sig, rullar
vilar i sitt ide

som när det kommer en vårvind
för mitt sinne

kommer den ut
sträcker på sig

vaknar

kysser saknad
med tårar















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-21 15:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2013-07-29

    ej medlem längre
Känns fysiskt. Fint.
2013-07-25

  stenen/ Yv Ericsson
Det drömska vackra. Väldigt bra
2013-07-22

    ej medlem längre
Fin dikt Lena.
2013-07-21

    ej medlem längre
Ord som värmer att läsa.
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP