Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av guld





Tårar av guld
Faller enbart
Vid speciella tillfällen
Letar sig sällan ut
Genom ögonlocket
Men när den tiden kommer
Glänser dom extra mycket

Den tiden är kommen




Fri vers av Tess74
Läst 203 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-21 23:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vacker i sorglig ton!
2013-07-29

  Angel of love
Vemodigt och vackert.
2013-07-22

    Dan Myrbeck
Det enda som är mera värt
är tårar av
platina!
2013-07-22

  walborg
Fint sagt
2013-07-22

  Stefan Albrektsson
Snyggt. Bara så. Slutraden är tung.
2013-07-22

  Fredrik Klang
Kaboom!! Låt det regna. Du knyter ihop starka känslor på ett enkelt vis. Många tack! Tre sista raderna är majestätiska.
2013-07-21

  Carina Bendix
Sorgligt, men väldigt vackert.
2013-07-21

  ULJO
Så vackert och vältänkt
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74