Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör ont

Hur kan man säga

Att när en stjärna faller

kommer tusen önskningar 

men ingen slår in

och jordens barn fortfarande

svälter

 

Besvikelsens närhet kramas av små hjärtan

 

 

 

 

Wollemia 2013-07-22




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-22 07:46



Bookmark and Share


  aol
sant bra skriftat,
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall