Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livslång identitet






först när jag faller isär
ser man ingredienserna:

tygremsor av kläder som kliat
sönderrunkade porrtidningar
tonåringens torkade spyor
oljefat som byxor

ett förlagt dopbevis på att jag finns

en amputerad arm när inte beviset hittats

kokande blod

en nyckel i ryggen

kort sagt...nån slags tele-vision om en ny
Andy Pandy





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-22 11:23



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP


ingen kan skilda livets nakna
sanning som du, få iaf,

det blir så rakt och så fattigt till och
från att jag värjer mig,
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP