Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsbris

Böljande
skummande

djupblåa hav

Solens strålar
smeker

glada sommargäster

Sand mellan tårna


solkyssta
ben

Klingande skratt
blandas med

måsars skrik

och smältande
glassar

Havsbris

och klarblå himmel








Allt så fjärran
En omöjlighet


från en säng
och miljö

klädd i vitt




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-22 15:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt fint!
2013-08-30

    ej medlem längre
har nog vart där och vill tillbaka

2013-07-27

  träsnidaren
Underbart vackert!
2013-07-27

    Dan Myrbeck
Härlig beskrivning.
Fin kontrastverkan
ger överraskande
knorr på slutet.
2013-07-23

    ej medlem längre
fint skriftat!!
2013-07-22

  Chawa VIP
Dina ord känns och berör min väldigt mycket...
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln