Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somnia







i en annan del av skogen
kupar snår ett otympligt bylte
först verkar sömnen rotats fast
bortom mig
inga drömmar
men nu träder murgrönan
slingrar sig runt månen
den gamlas fingrar längs min iris
(söker)










Fri vers av Anachronism
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism