Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt igen

Jag misslyckades igen när jag försökte
Hann knappt inse det själv innan jag var på väg hem igen

Vilse i min egen värld söker jag trygghet i det otrygga
Bort från min egen vision
Ironi

Tunga steg gör mig krokig,
Orkar inte räta på mig längre

Ögonlocken är tunga, jämt
Det gör ont i mig, känslorna stryper mitt lugn

Vart går jag nu? Vad händer sen?
Vart går alla andra? Borde jag följa med?
Har jag någon chans?...
Jag går och lägger mig

Ensam igen, illa till mods och utan hopp
Tvn står på, det enda sällskapet jag har.




Fri vers (Fri form) av Jeppe
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-22 20:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande och gripande
2013-07-24

  Fem hjärtan VIP
Känner med dig..! Sänder en kram jag med!
2013-07-23

  Carina Bendix
Väldigt berörande text!
2013-07-22

  Tess74
Sorglig och mörk. Skänker en tanke och en kram
2013-07-22

    ej medlem längre
Då har vi bönen som ger liv!
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeppe
Jeppe