Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testunden

sitter en kväll 

lugn 

vindstilla sådan

på balkongen 

 

tekopp med blommor på

smörgås att äta 

 

snart besök av min 

fina son och hans 

kompis som sover över

jag får 

 

här sitter vi en sen kväll

i juli tillsammans när

klockan närmar sig midnatt

dricker te

pratar om livet och dess 

mysterier med funderingar 

från en tioåring och en elvaåring 

 

det här är livet och dess känsla

när ingenting stör 

när vi alla tre är fullt närvarande

pratandes och skrattandes 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av wiria77
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-22 23:58



Bookmark and Share


  agneta pichler
dem stunderna kommer för alltid etsas fast
i minnet i ens hjärta
att tas fram när tråkig tid kommer
och man behöver glädjas..
2013-07-23

  Rise Little One
Härliga stund i nuet.
2013-07-23

  anits VIP
Så fint och mycket berörande skaldat
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77